Како изгледала Елена Китиќ пред операцијата: „Што прават парите“

Денес се смета за една од најубавите на шоуто.

Ќерката на Миле Китиќ и Марта Савиќ, Елена Китиќ, денес важи за една од најубавите на сцената. Таа тргна по стапките на нејзините родители и одлично се движи низ музичките води и очигледно не планира да запре.

Елена вложува многу пари во својот изглед. Освен што троши на скапи ткаенини, тој очигледно сака да троши пари и на пластични операции.

Сега на една страница на Инстаграм беше објавена слика од Елена Китиќ пред сите операции, а потоа изгледаше драстично поинаку од денес.

Таа ги зголемила усните, а се шпекулира дека ги направила градите, ги стегнала очните капаци и и го намалила носот.

„Тука е направено“, „Што прават парите“, „Добро, само носот, устата, очните капаци, јаготките, забите“, „Што е ова“, „Буквално го смени целото лице“ – ова беа само некои на коментарите.

Елена ретко се огласува во медиумите, а никогаш отворено не зборувала за своите операции.