КАМЕРИТЕ СНИМИЛЕ СЕ! Погледнете го моментот како сопругата го фати на дело својот сопруг кој ја изневерувал во ‘салон за масажа’: “Влезе и направи вистински хаос” (фото)

0

Разбеснета сопруга е снимена минатата недела како напаѓа гола сексуална работничка во еден бордел каде сексуалната работничка му давала услуги на нејзиниот сопруг непосредно пред таа да влезе.

Жената наводно пронашла фотографии од аферата во мобилниот телефон на нејзиниот сопруг, а потоа се одлучила да го следи својот сопруг кој заминал во салон за масажа во Пукет, Тајланд.

Нејзиниот сопруг дотогаш веќе го напуштил борделот, но жената ја нашла сексуалната работничка како седи на стол покриена само со пешкир.

Таа и го скинала пешкирот, а потоа како резлутат на нервоза и револт и упатила серија удари и шлаканици, инцидентот траел повеќе од пет минути.

На видео-снимката се слуша како сексуалната работничка постојано се извинува и бара прошка. „Не знаев дека има жена. Ќе престанам да се гледам со него“, вели таа додека неговата лута сопруга ја влече за коса и се обидува да и го украде мобилниот телефон.

Уште неколку жени го следеле инцидентот од близина, а на видеото се гледа соба со бројни секс играчки и огледала. Видеото подоцна беше избришано од Интернет но фотографиите останаа.

Наводно, клиентите плаќале околу 55 евра за еден час поминат со сексуална работничка во овој „салон за масажа“, а полицијата сега го истражува наводниот напад на овој популарен туристички остров.

Полициските службеници проверуваат каде се случил инцидентот. Никој не го препознава тоа место за масажа. Ниту еден од инволвираните лица не се пожали, но ја охрабрувам жртвата да го пријави инцидентот во полиција“, изјавил Саравут Чупрасит од полициската станица во Пукет, пишува Daily Mail.