МАЖОТ МИ СПИЕ И СО ДРУГИ ЖЕНИ И ТОА НЕ МИ ПРЕЧИ: Ми кажува како да се облекувам, јас сум домаќинка и правам се за да го направам СРЕЌЕН

0

Моника Халд (37) од САД е гордата сопруга на две години постариот Џон, без разлика што тој води љубов со други жени затоа што нејзиниот сопруг и неговото задоволство се на прво место, а таа сака да биде „покорна домаќинка“ . 

-Кога тој е среќен, среќен сум и јас. Сакам да го гледам мојот сопруг среќен и мислам дека нема ништо лошо во тоа. Мислам дека мажите и жените се создадени поинаку и навистина нема ништо лошо во прифаќањето на тој факт, ниту пак има нешто понижувачко во тоа. Вака живееме со векови, а дури сега луѓето го мразат овој начин на живот – вели Моника и додава:

– Што се однесува до спалната, јас сум многу покорна, а тој доминантен. Ми се допаѓа кога мажот презема иницијатива и го прави она што го сака. Секогаш му стојам на располагање и тоа ми се допаѓа – напомена таа и додаде дека нејзиниот сопруг секогаш внимава на нејзините потреби и желби, а тоа и е многу привлечно. Како што вели, не и пречи да има интимни односи со други жени додека ја чисти куќата.

– Неговото спиење со други жени е навистина мал дел од нашата врска. Немам ништо против – рече таа, а Џон додаде:

– Моника е кул со тоа, а и јас бев кул со тоа. Мислам дека многу мажи би сакале да живеат така. Тоа е во нашите гени, така сме програмирани.

Моника истакнува дека многу луѓе и судат поради животот што го избрала и додава дека не гледа ништо лошо.

– На еден од моите поранешни дечковци не му се допадна таа идеја и затоа сега е бивш. Исто така, жените можат да ми кажат дека сум луд или дека треба да се срамам од жените со кои води љубов, но не ми е гајле. Тоа е мојот живот и го сакам таков каков што е – објаснува Моника, која верува дека луѓето помалку би се разведувале кога би живееле како нив двајца.

– Луѓето се толку несреќни денес што секогаш ја бараат следната возбудлива работа. Па зошто едноставно не прифатат кои се, самите такви какви што се создадени да бидат? Ќе имавме помалку разводи и мислам дека луѓето воопшто би биле посреќни – изјави Моника.