,,Мајмунска работа”: Блиските средби со мајмуните кои завршиле хаотично (ВИДЕО)

Во компилација која кружи на социјалните мрежи, собрани се сцени од блиски средби со мајмуни кои завршиле со хаос. Некои мајмуни решиле да ги соблечат луѓето, други да им ја украдат храната, а има и такви кои ги напаѓале луѓето.

Подолу се некои од хаотичните сцени од блиски средби со мајмуни, па проверете зошто не е баш паметно да се дружите со диви животни дури и кога изгледаат слатко.