„Ми пријде симпатичен дедо на нудистичка плажа, а понудата што ја даде МЕ ШОКИРАШЕ! Исповед на девојката која ги налути СИТЕ НА МРЕЖИТЕ

Луѓето не можат да веруваат дека ова навистина се случило!

Летото пристигна и многумина ќе одат на море, а има многу луѓе кои сакаат да го поминат одморот на нудистичка плажа. За ова отсекогаш имало спорови и многумина го сметаат за непотребно и вулгарно, додека други истакнуваат дека сепак се работи за еден вид слобода која дава големо задоволство.

Вистината е само она што вие самите верувате, а вака исповедта на една девојка на интернет започна лавина од коментари. 

Отсекогаш сум ги сакал нудистичките плажи. Сонце, вода, голо тело, идеална комбинација за мене и момент на апсолутна слобода. Сакам да го покажам своето тело и исто така сакам да гледам згодно машко тело. Сепак, верувам дека голот на плажа никако не е покана за секс, а често така се толкува. 

Затоа и доживеав неколку непријатни прилики кога разни мажи ми пријдоа со своите непристојни понуди. 

Не можев да верувам на што може да помисли човек. Меѓутоа, еден предлог ме остави во состојба на шок. 

Плажата на која отидов минатата година ја посетија и млади и стари, немаше навистина подоминантна популација, па можеше да сретнеш парови и непознати луѓе од различна возраст.

Секој ден гледав по еден прекриен тип кој секогаш ми се насмевнуваше љубезно, но едно утро нешто се смени, тој дојде до мене и почна да разговара. 

Ме праша дали сум мажена, дали тренирам, бидејќи телото ми е затегнато и слични прашања, а потоа ми рече дека со години одмара таму со сопругата. Декица имаше околу 80 години, но сепак беше доста витален. 

Не бев баш расположен за разговор, но тој беше упорен, па следниот ден почна да зборува. Ќе траеше неколку минути, а потоа ќе се поздравеше и ќе заминеше. 

Меѓутоа, едно утро почна разговор во насока што ме шокираше. Ми кажа дека е девизен пензионер, дека е многу богат и сигурен и дека би сакал да има дете. Тој ми предложи да го родам тоа дете, а за возврат добро ќе ме награди и, како што рече, „обезбеди“. Во шок, само му реков благодарам, а сега се чувствувам виновен што така реагирав, бидејќи реално, требаше да му одржам лекција на старецот. 

Меѓутоа, во шок, само реков: „Благодарам, но не ме интересира!“, а потоа буквално избегав. Никогаш не се вратив на таа плажа бидејќи самата помисла на овој човек ме згрози. 

Набрзо почнаа да се слеваат коментарите за исповедта на оваа девојка, а многумина не беа баш разбирливи. 

„Така е, ќе одиш на нудистичка плажа, а што бараше таму?“ ќе направи дете за некого, а има и жена!“, „Ништо не би ме изненадило за околината во која сте биле!”, “Како можеше да разговараш со него, свесен за фактот дека тој може да ти биде татко и дека е гол, а ти гола стоиш пред него? О, ужас!”, се само некои од коментари.