,,Многу ја почитувам Цеца а Карлеуша е…” Јована Јеремиќ проговори за лутите ривалки, а она што го кажа е шок (фото)

Јована Јеремиќ се осврна на естрадните теми и откри дали повеќе ја поддржува Јелена Карлеуша или Светлана Цеца Ражнатовиќ.

И овојпат Јована даде свое мислење за познатото прашање или-или, односно Цеца или Јеца:

Јелена Карлеуша, Светлана Ражнатовиќ Цеца

– Имам голема почит кон Цеца, а и кон Јелена… Јелена има јазик и зборува секакви работи… но всушност е нежна како срна. И таа е оштетена од сите страни. И емотивно и вака, но таа е многу добар човек – прокоментира Јеремиќ и додаде:

– Цеца има нешто во гласот. Многу нејзини песни ме расплакаа, а некои ме одржуваа во живот – изјави водителката.

Инаку, Јелена Карлеуша еднаш јавно застана во одбрана на Јована Јеремиќ , кога водителката доби закани, а потоа јавно испрати брутална порака.