Насмеана како никогаш до сега: Драгана Мирковиќ воодушевена од настапот во Германија! (фото)

Дека Драгана Мирковиќ е посакана од кога било, им беше јасно на сите кои присуствуваа на нејзиниот концерт во Германија викендов!

Освен хитовите кои регионалната ѕвезда ги изведе на својот настап, овации и скандирање на нејзиното име го одбележаа нејзиниот концерт во Хановер!

Рефренот на нејзината публика неколку пати ја оставаше без зборови самата фолк ѕвезда, а таа не се ни трудеше да ја сокрие насмевката поради љубовта и вниманието што и’ ги посветуваа обожавателите. Очекувано кога е Драгана во прашање, не недостигаа да се сликаат со фановите, па таа уште еднаш покажа колку е професионалец, бидејќи редот за фотографијата беше долг.

Како и да е, судејќи по првиот концерт откако фолк ѕвездата официјално поднесе барање за развод, се чини дека Драгана никогаш не била понасмеана и сакана!