Најзгодната девојка од Холивуд е во среќен брак веќе 15 години – таа открива дека на вториот состанок ги слушнала зборовите кои засекогаш ја одбележале нивната врска!

0

Актерката Гал Гадот се омажи за Јарон Васар во 2008 година, кого го запознала преку заеднички пријатели на многу чудна забава пред 17 години. Зборувајќи за меѓусебно запознавање, таа објасни:

Не се сретнавме точно таму, но се сретнавме“, кажала таа.

Кога ја прашале дали веднаш знаела дека тој е тој, таа кажала дека знаела, но била премногу млада за целосно да разбере што се случува. Од друга страна, таа истакнала:

Да! Тој е 10 години постар од мене“.

Гал Гадот
Гал Гадот

Холивудската убавица изјавила и дека на вториот состанок Јарон Васар и рекол дека е сериозен и дека не планира да чека повеќе од две години пред да ја запроси. И токму тоа се случило, открива Гал Гадот.

Парот заедно имаат три ќерки – Алма, Маја и Даниелу. Во исто време, Гал Гадот го фали нејзиниот сопруг дека е одличен родител секогаш кога ќе добие шанса. На „Денот на таткото“ 2021 година, таа објави трогателна објава на социјалната мрежа Инстаграм, велејќи дека таа и нивните ќерки „го погодиле џекпотот“ за да го имаат него во животот.

На нашите девојки им давате совршен пример како треба да се однесува мажот, а љубовта и трпението што им ги давате се бескрајни“, напишала таа.