Невиден скандал! Шмит збесна и ги спореди луѓето во Република Српска со мајмуни од циркус

0

Коментирајќи го фактот дека не е добредојден во Република Српска, Германецот Кристијан Шмит употреби скандалозни зборови.

Тој на сосема непримерен начин искоментира дека во Република Српска се доведува во прашање неговиот „дипломатски статус“.

– Ова е како театар. Ова е како мајмуни да настапуваат во циркус – изјави Шмит за ,,Oslobođenje”.