НЕКОИ ЛУЃЕ ИМААТ ФЕТИШИ КОИ НЕ СТЕ НИ ЗНАЕЛЕ ДЕКА ПОСТОЈАТ: Ви откриваме осум од најбизарните!

0

Ова се 8 неверојатни сексуални фетиши за кои досега не сте слушнале!

Вкусовите се различни и тоа е нормално, но за некои не е важно каде имаат секс, ниту позите…

Има луѓе кои сексуално ги возбудуваат плишаните животни или оние кои сакаат да пијат крв!

Ова се 8 неверојатни сексуални фетиши за кои досега не сте слушнале!

Фетиш со полнети играчки

Дали ви пречи ако вашето старо плишано мече ве гледа за време на секс? Тогаш не си плусофил. Имено, тоа се луѓето кои ги возбудуваат плишаните животни. И може да биде навистина болно – кај некои оди толку далеку што повеќе не бараат човечка близина.

Фетиш за шеги

Сите го имаме оној пријател кој има (едноставна) шега во ракавот во секоја ситуација. Можеби тој е мориафил? Имено, тоа значи дека кажувањето едноставни вицови го возбудува.

Фетиш за пелени

Автонепиофилија е името за луѓето кои сексуално се возбудуваат кога се преправаат дека се дете. Тие навистина се потопуваат во улогата на дете, па нивната сексуална игра вклучува хранење, пиење од шише и менување пелени. Да, знаеме, звучи неверојатно.

Фетиш за мебел

Форнифилија е името што им се дава на луѓето кои сакаат нивниот сексуален партнер да ги третира како парче мебел. Притоа се преправаат дека се маси, столици, па дури и пепелник…

Животински фетиш

Зумимиците, пак, сакаат да играат разни домашни животни. Играта со улоги вклучува сè што прават мачките или кучињата цел ден – мјаукање, гушкање, мочање…

Солза фетиш

Дакрифилија е името за сексуалното возбудување предизвикано од солзи или липање. Кој го има овој фетиш сака да гледа како другите плачат.

Крвен фетиш

Ако некој ви спомне хематодипсија на првиот состанок, знајте дека зборува за лик кој сака крв! Значи, тоа не е многу забавно или смешно. Попрво би го оставиле пиењето крв на филмските вампири.