„НИЕ ТРОЈЦА СЕ ЗАЕДНО ПРАВИМЕ ВО КРЕВЕТ“: Со нив нема граници, сите уживаат – вака се забавуваат

Во последниве години, се чини дека соединувањето на двајца луѓе излегува од мода, а за среќата се потребни тројца или четворица . Преку бројните снимки на Интернет, можеме да ѕирнеме во интимноста на луѓето ширум светот. Отворено покажуваат како функционираат нивните врски и бракови, со кого спијат и колку често.

Така дојдовме до приказната за Алана, Кевин и Меган кои се заедно две години и прават се заедно – делат кревет, излегуваат на состаноци и патуваат и споделуваат најинтимни моменти во кревет . Тврдат дека во нивната врска нема место за љубомора, и дека совршено функционираат како тројка.

Тројцата прават се заедно

„ Сите спиеме заедно, во голем кревет и често се менуваме или наизменично спиеме еден со друг секоја вечер. Имаме интимни моменти еден на еден, како и сите заедно и не сме љубоморни еден на друг. Всушност, ние воопшто не доживуваме љубомора во нашата врска, сите само се трудиме да му посветиме подеднакво внимание на секој партнер“, рече Алана.

Нивниот сојуз на почетокот го создале Алана и Кевин, а потоа таа сакала нешто повеќе. Таа го замолила својот љубовник да се пријави за апликација за запознавање која е отворена за оние кои сакаат да експериментираат со нивната сексуалност.

@campthrouple Do what makes you happy! Don’t allow the opinions of others to confine you. #throuple #polyamory #campthrouple #fyp #loveislove ♬ End of Beginning – Djo

Алана и Кевин, кои се заедно од 2017 година, првично само „бараа нешто забавно“ кога ја запознаа Меган. Сега нивната врска е три пати поубава. Со оглед на тоа дека Алана е бисексуалка, оваа заедница не и претставува никаков проблем.

@campthrouple Hey campers! ⛺️ We have gotten this question a lot so we thought we’d make a video answer! #throuple #throuplegoals #throuplelove #jealousy #fyp #foryoupage ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

– Главната разлика е само во тоа што имате дополнителен партнер кого го сакате и го сакате и чии чувства треба да ги земете предвид. Исто така, за Меган и јас, и двајцата сме бисексуалци, така што оваа динамика на врската ни овозможува целосно да ги искусиме и двете наши преференции. Сите живееме заедно; „Меган се пресели за само една година откако почнавме да се забавуваме“, рече таа.