Николина Пишек по смртта на нејзиниот сопруг и сите скандали покажа колку може да биде жешка: Со оваа фотографија ги фрапираше сите (ФОТО)

0

Николина Пишек многу ретко зборува за љубовта кон историчарот на уметност Видоје Ристовиќ, татко на нејзината помала ќерка Уна Софија, која ненадејно почина во мај минатата година.

Брачната двојка живееше хармонично, иако на две адреси во Белград и Загреб, но никогаш во сите години на заедничкиот живот не можеше да се слушне нешто грдо за нивната врска. Николина не можеше да се откаже од животот во родниот град, Видоје исто така често се разделуваше, но тоа не и наштети на нивната љубов.

По медиумската расправија со нејзиниот поранешен свекор Миша Гроф, Николина реши да се повлече од медиумите и да објавува на Инстаграм работи поврзани со работата или нејзината ќерка.

Се вработила во локална телевизија како водителка, додека повремено работела на реклами, особено оние поврзани со социјалните мрежи. Токму таквата промоција ја натера повторно да ја облече венчаницата.

Сите коментираа дека очигледно страшните удари не оставиле видливи лузни на физичкиот изглед на Николина и дека водителката изгледа многу убаво.