Николија открива зошто никогаш не се омажила за Реља! Заљубени се десет години и имаат две ќерки: „Постојат неколку причини…“

Николија Јовановиќ и Реља Поповиќ оваа година слават една деценија љубов и заеднички живот.

Николија Јовановиќ

Иако важат за еден од најскладните парови на јавната сцена, Николија и Реља никогаш не размислувале за матичарот и бурмите.

Тоа што не ја легализирале врската не им претставува ни најмал проблем.

Сепак, за многумина таа одлука е во најмала рака чудна, особено ако се има предвид дека се родители на две деца.

– Има неколку причини зошто не се венчавме. Иако, што би рекол еден мој пријател: Имаш две деца и можеш да го наречеш како сакаш, но тоа е твој брак – рече Николија, гостинка во емисијата „Ексклузивна ноќ“ на ТВ Прва.

Ќерката на Весна Змијанац откри дека таа и Реља ретко оделе на свадби, па затоа немаат врска со таков вид на веселба.

– Никогаш не сме биле на свадба и рековме: Па, може е навистина добро. Можевме да го направиме и тоа. Можеби сум била на две свадби во животот. Од нив, на еден бев кума.

Николија, Николија Јовановиќ

Николија Јовановиќ искрено призна дека „хартијата“ не ѝ значи многу на неа и на нејзиниот емотивен партнер.

– Не знам, можеби тоа некогаш ќе се смени. Можеби нешто ќе нè однесе и ќе нè натера да сакаме да се венчаме, но во моментов сме навистина среќни вака.

– Не гледам зошто законот треба да се стави над љубовта. Мора ли да има уште една потврда над потврдата за љубовта – се запраша пејачката.

Инаку, Николија и Реља имаат две ќерки, Реа и Хана, кои растат далеку од очите на јавноста.

Познатите родители се трудат да ја заштитат приватноста на своите ќерки и да обезбедат безгрижно воспитување.

Од првиот ден решија да не објавуваат слики од девојките на социјалните мрежи и до ден денес останаа доследни на тоа.