НИКОЈ НЕ ВЕРУВА СО КОЛКУ МАЖИ СПИЕЛА ОВАА ДЕВОЈКА! Од бројката ќе ви се заврти во главата – Речиси цел град во Србија!

Таа ги шокираше сите кога призна со колку мажи била интимна, не можела да ги изброи сите, па дала приближна бројка!

Британската порно ѕвезда Софи Андерсон (33) за време на едно интервју ги остави сите без зборови кога откри со колкав приближен број мажи била интимна.

Како што се испостави, таа спиела со повеќе од 80.000 мажи, колку што е приближно бројот на жителите на градот Чачак!

„ Ако тргнеме од моментот кога почнав да работам како проститутка, а имав 17 години, би рекол дека тогаш имав секс со пет илјади луѓе годишно. Да, токму така беше. Тогаш видов десет до дваесет клиенти на ден“, рече Андерсон во подкастот „The Fellas“ и призна дека споменатата бројка од пет илјади луѓе веројатно е малку намалена.

„ Значи, досега си имала секс со приближно 80.000 луѓе? “, ја прашала водителката, а таа одговорила дека тој „број на увозници“ и звучи сосема реално .

„ Да се ​​признае, бројот во меѓувреме се намали. Меѓу другото, затоа што престанав да се занимавам со проституција. Мислам дека сега зборуваме за петнаесет луѓе неделно“, додаде Андерсон, инаку многу истакнат член на локалната ЛГБТК заедница и отворен бисексуалец.

Андерсон призна дека била зависна од кокаин, а дека сега е само зависна од секс и теретана!