НОВО НИВО- Неверојатно: Направил Супер Марио игра како ГТА

YouTube корисникот Re-Imagined Games одлучи да направи целосно нов Super Mario

Поправањето игри со модови дава сосема ново искуство, но започнувањето на цела приказна од нула на сосема поинаков начин е занает.

YouTube корисникот Re-Imagined Games одлучил целосно да создаде нов Супер Марио и дека главниот лик треба да биде актерот Крис Прат, пренесува порталот Noob.

Се уште се работи за Марио од кој учевме, но играта е подигната на повисоко ниво.