Нов сингл на „Парни ваљак“ – „Моја глава, мои правила“

– „Моја глава, мои правила“ е новиот сингл на „Парни ваљак“ ,што го отпеа музичарот Игор Дрвенкар.

Како што информираат од „Кроација рекордс“, ова е прв сингл на „Парни ваљак“, снимен без вокалот на Аки Рахимовски, кој лани ненадејно почина.

Музиката и текстот за новиот сингл „Моја глава, моја правила“ се напишани од Хусеин Хасанефендиќ – Хус.