Ова е првиот сопруг на Сузана Манчиќ! Поминала низ пекол поради него: Ја малтретирал, понижувал и навредувал, а таа трпела сè

Сузана Манчиќ првпат беше во брак со Небојша Куниќ, кој беше член на „Sedmorice mladih“ a со него има две ќерки.

ТВ-лицето Сузана Манчиќ моментално е во брак со Симон Окомокос, Грк, а претходно беше во брак со Небојша Куниќ, со кој има две ќерки.

Небојша Куниќ

Сузана еднаш раскажа како љубовта меѓу Небојша и неа се родила од големо пријателство. во 1989 година. Сузана го кажа дудбоносното “да” а за нивната тогашна среќа сведочи и единствената фотографија од нивната свадба, позната во јавноста.

По само осум години брак, Сузана и Небојша се разведоа, а единствената нераскинлива врска меѓу нив остана нивните ќерки Наталија и Теодора.

– Се омажив од голема љубов, но љубовта е расипана роба, лесно исчезнува – рекла во една прилика и открила дека првиот сопруг ја омаловажувал велејќи дека никој не би ја посакувал доколку не се омажела за него. Потоа, како што вели, се борела со депресија и голема битка за самодоверба.

Сузана Манчиќ

Меѓутоа, кога го раскина овој брак, Сузана повторно се заљуби, најде љубов и во 2018 година повторно се омажи за Гркот Симеон Окомокос, со кој беше во осумнаесетгодишна романса.