Ова се најдобрите знаци дека сте жена која е ПРИВЛЕЧНА ЗА МАЖИТЕ повеќе од другите: Проверете дали сте меѓу нив?

Се чувствувате како да блескате одвнатре.

Високата сексуална енергија всушност претставува повисоко ниво на сексуалност кај понежниот пол. А доколку и вие спаѓате во оваа група, дознајте подолу.

Сексот е движечка сила што ги доведува мажот и жената во интимен контакт. Сексуалноста е централен аспект на човековиот живот во текот на животот, а покрај сексуалниот чин ги вклучува и родовите идентитети и улоги, сексуалната ориентација, еротиката, задоволството, интимноста и репродукцијата. Сексуалноста се доживува и се изразува во мисли, фантазии, желби, верувања, ставови, вредности, однесувања, практики, улоги и врски. И кое е вашето ниво на сексуалност?

1. Сите ве сакаат

Колку и да звучи страшно, вистина е, покажуваат истражувањата! Кога жената или мажот имаат висока сексуална енергија, тие стануваат лудо привлечни и пожелни. Луѓето ве привлекуваат како магнет. Почнуваат да ви приоѓаат на улица за да се запознаете, непознати ве почестуваат со кафе и ви подаруваат цвеќиња само така, а да не зборуваме за комплименти и покани за излегување.

2. Привлекувате можности

Не се работи само за мажите, туку за можностите воопшто. Има чувство дека сите патишта се отворени за вас. Ве покануваат на разни проекти, ви доаѓаат разни предлози, ви се раѓаат нови идеи и брзо гледате начини како да ги спроведете.

3. Вашиот финансиски тек се зголемува

Бидејќи сексуалната енергија е поврзана со финансиската енергија, луѓето со висока сексуална енергија, по правило, се е во ред со парите. Парите почнуваат да доаѓаат лесно и во големи количини.

4. Станувате харизматичен

Луѓето со високо ниво на сексуална енергија имаат тенденција да бидат многу харизматични и убедливи. Се чувствувате како да блескате одвнатре. Очите ви светкаат, а кога зборувате со ентузијазам за нешто, сите слушаат со отворена уста. Згора на тоа, луѓето се подготвени да ве следат токму така, чувствувајќи ја вашата внатрешна сила. Тие само сакаат да бидат во овој проток на енергија што клокоти во вас.

5. Полни сте со енергија

Има чувство дека во вас почна да работи „perpetuum mobile“ – бескрајно движење. Не се чувствувате уморни и подготвени да поместите планини. И обично оваа енергија е насочена кон создавањето и лесно и без напор добивате извонредни резултати.

6. Имате креативен тек

Почнувате да смислувате брилијантни идеи и наоѓате неочекувани решенија, смислувате нестандардни потези и ги воодушевувате сите со вашите извонредни мисли. Едноставно кажано, живејте во тек. Што и да правите, можете да бидете креативни во пишување финансиски извештаи, започнување бизнис, готвење вечера и возење автомобил. Но, токму овој пристап го прави вашиот живот исполнет со нови откритија, радост и исчекување секој ден.

7. Уживате во животот

Сите сетила стануваат поостри, а задоволството – посилно. Уживате во животот во сите негови манифестации, не само во јадењето, спиењето, одењето на работа и сексот. Искористете го максимумот од секој момент. Боите стануваат поживописни, вкусовите се поинтензивни, звуците се помелозвучни, мирисите се поопојни, а сензациите се понеобични.