ОВА СЕ НАЈЛОШИТЕ МАЖИ НА ЗОДИЈАКОТ, ВИ ГО ПРАВААТ ЖИВОТОТ ПЕКОЛ: РАЗВОДОТ ОД НИВ НЕ ВИ ГИНЕ

0

Бракот не е лесен, мора да се работи на бракот, бракот мора да се одржува исто како куќа, од темел до покрив, редовно и посветено. Ова често се заборава, паровите се препуштаат на монотонијата или, од друга страна, од партнерите го бараат невозможното…

Живееме во време кога работите наместо да се поправаат се заменуваат со нови, па се почесто сме сведоци на бројни разводи . Доколку верувате во астрологијата, сигурни сме дека овој текст ќе ве интересира, бидејќи во него ќе откриете кои знаци се најлошите сопрузи . Тоа не значи дека бракот со нив е невозможен, но секако бара многу повеќе труд и работа.

Погледнете го текстот што следи и откријте ја листата на најлоши сопрузи според хороскопскиот знак.

Риба

Рибите се сонувачи и нивната главна мана е што никогаш не се задоволни со она што го имаат. Секогаш мислат дека можат подобро, дека ги чека нешто поубаво, често ја прегледуваат сегашноста, барајќи ги нејзините маани, сонуваат за некоја имагинарна иднина или алтернативна сегашност каде конечно ќе бидат среќни… Но, тие не би било ни тогаш! Затоа, мажите под знакот Риби честопати тешко се разбираат и задоволуваат, тие често се препуштаат на соништата, па не им е непозната измамата. Она што најмногу го бараат кај жената е да се разликува од нив, да им нуди нешто ново и различно од она што им е познато, некој нов поглед на светот и животот… Ако ги исполниш неговите соништа имагинација, твојот брак има надеж.

Бик

Бикот е еден од најегоцентричните знаци, а удобноста и уживањето му се најважни. Не сака да биде воздржан, не сака да биде посесивен и штом почувствува дека го стегаш, ќе побегне. Сака да биде посветен на повеќе работи во својот живот – работата, семејството, пријателите, па дури и вие, но само до степен што не го загрозува останатото. Кога станува збор за Бикот, сè оди на еднакви почести, а тоа може да биде проблем за жената со која е и која би сакала да биде центарот на неговиот универзум . Обидете се да го разберете вашиот Бик и дајте му простор и вашиот брак ќе биде хармоничен.

Вага, соѕвездие, хороскоп, зодијак, ѕвезди

Девица

Сопрузите Девици се целосна спротивност на Бикот. Во нивниот случај, кога ќе стапат во брак, сакаат вас и само вас, тие се фокусирани на вашата врска и често се љубоморни и посесивни затоа што го очекуваат истото за возврат. Не им е непознато да го кажат она што не го мислат во напад на љубомора или едноставно да бидат груби и груби. Стравот од оставеност е тоа што зборува надвор од нив. Знае да си ја види грешката, ќе се извини за сцените што ги прави, но тоа не значи дека ќе учи од истите грешки и нема да ги повтори. Да се ​​биде со Девица е многу предизвикувачки, но ако сакате предизвици, ќе вреди, бидејќи ќе добиете внимание, љубов, посветеност и ќе бидете сигурни дека ќе бидете единствената жена во неговиот живот.

Јарец

Главниот проблем на Јарците е тоа што се перфекционисти. Тие бараат совршенство во се што ги опкружува, вклучувајќи го и партнерот. Ова може да биде премногу напорно и предизвикувачко за жената Јарец. Поради неговата желба да ве „подобри“, да ги потисне вашите маани, тој може да се однесува како контролен фрик, да ве задушува и прави да се чувствувате помалку вредни. Тие често имаат нереални и превисоки очекувања од животот, дури и од вашиот брак, но она што е сигурно е дека тие секогаш работат за подобро утре, вредни се, упорни и истрајни и доколку ги препознаете овие квалитети како негови квалитети, ќе ценете ги неговите напори да направи сè совршено!