ОВА СЕ 3-те НАЈСРЕЌНИ ДЕНА ВО АПРИЛ! Искористете ги паметно, а еве што ве советуваат астролозите бидејќи носат СРЕЌА на сите знаци

0

4. април – огледала на податоци 4-4

Бројот 4 во нумерологијата претставува комбинација од 4 елементи – земја, вода, оган и воздух. Обидете се да обрнете внимание на сите итни работи, а на крајот од овој ден треба да бидете добро одморени.

На овој ден можете да правите умерено купување, да запознавате нови луѓе онлајн и во реалниот живот, да обрнете внимание на пријателите и семејството.

број, броеви, 4, 44

14 април – Венера плоштад Сатурн

Ова е прилично хармоничен аспект, но не е секогаш толку силен. Ова е денот кога можете да разберете кон која цел да се движите. Многу луѓе ќе ја разберат нивната цел и вештини. Ќе имате сила за нови почетоци и да ги завршите работите.

Повеќето од критиките што ќе ги добиете ќе бидат конструктивни, затоа слушајте што имаат да кажат луѓето. Не ги отфрлајте веднаш советите и насоките на блиските луѓе.

22 април – Метеорски дожд Лирид

Астролозите забележуваат дека метеорскиот дожд Лирид го буди оптимизмот кај луѓето и не прави пољубезни еден кон друг. 22 и 23 април ќе бидат максималната активност на овој поток, но 22 ќе биде поволен ден.

хороскоп, венера, рак

Ако главата ви е исполнета со негативни мисли, тогаш на 22 април обидете се да се ослободите од се што ве обесхрабрува. За да станете поуспешни, важно е да покажете повеќе добрина и топлина.