Падна Твитер! Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми

0

Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми со Твитер .

Првите проблеми биле пријавени нешто по 11 часот.

Според веб-страницата „Downdetector“, најчесто пријавени проблеми се вчитувањето на почетната страница и твитовите.

Пријавени се и проблеми со испраќање и примање пораки.

Наскоро повеќе…