ПОЗНАТА КАКО МЕЛЕК – Берен Ѓокилдиз, која првото актерско искуство го имала на 5-годишна возраст, ја изненади јавноста со нејзиниот изглед(ФОТО)

Ѓокилдиз, која има 1,2 милиони следбеници на Инстаграм, сподели фотографии од завршувањето на училиштето облечена во црн фустан. Објавите на актерката привлекоа големо внимание кај нејзините следбеници.

Берен Ѓокилдиз во Турција е вистинска ѕвезда. Еднакво е популарна и на нашите простори, а симпатиите ги собра со серијата „Мајка“ како и многуте други. Турските медиуми пишуваат дека малото девојче глумела подобро од повеќето возрасни турски актерки и дека и најтешките сцени ги доловува уверливо и маестрално како никој друг на нејзина возраст.