Позната пејачка брутално го нападна Десингерица: „Би била понижена како мајка“ (фото)

Ивана Шашиќ ја коментираше актуелната ситуација на естрадата, а во таа прилика го критикуваше Драгомир Деспиќ Десингерица.

Таа се осврна и на еден од нејзините синови со кој се гордее што не ги слуша пејачите кои, како што рече, ја „понижуваат публиката“, а со тоа алудираше на контроверзниот рапер Десингерица.

Дезингерика

– Мал е бројот на квалитетни пејачи. Одамна се занимавам со оваа работа и моите синови веќе излегуваат и тие слушаат квалитетна музика. Реков дека сум горда и дека ќе се разочарам ако отиде некаде каде некој ќе го удира со патика во глава, ќе бидам понижена и како мајка и како пејачка. Нека си го тепа детето – изјави таа во емисијата „Песна за душа“.

Инаку, Ивана се гордее со своите синови кои и покрај пубертетот се на вистинскиот пат и момчињата на кои се гордее.

– Сама ги одгледав моите два сина. Горда сум што создадов двајца добри луѓе кои ме нарекуваат мајка. И кога зборуваат за мене со своите пријатели, ако не сум таму, велат: „Не можам, мајка ми не е тука“. Сега имаат петнаесет и шеснаесет години, никогаш не ме викнале од училиште за навреда на другарка, професорка… Сега се во средно училиште и горда сум што избраа професија каде што се најде нивниот лик, а тоа е ветеринарна медицина – откри Шашиќ .

Да потсетиме дека пејачката неодамна зборуваше за брак по разводот со Бојан Симиќ.

Ивана Шашиќ, Бојан Симиќ

– Се обидов да си изберам сопруг, но не знам, па отсега нема сама да бирам ништо. Сега нека ме избере некој или нека најдам некој друг да ми најде добар човек, не знам сама… ми – рече Шашиќ.