Почна снимањето на емисијата за која Северина добива по 12 илјади евра дневно: Ми се допаѓа овде

0

Започна снимањето на музичкото шоу „Суперстар“ за кое Северина добива рекорден хонорар од 12 илјади евра дневно. Од оваа есен ќе се емитува на RTL.„Овде се чувствувам добро, доживувам секакви емоции. Она што е важно е дека има многу млади луѓе кои сакаат да пеат, знаат да пеат и уживаме во нивните настапи. Тука сме да ги сакаме, да ги поддржиме и да ги поддржиме и насочете ги нивните емоции. Многу сме среќни поради тоа, ова е прекрасна улога“, рече таа.

Новинарите потоа ја прашаа што би направил, според неа, личноста која ќе победи на „Суперстар“.

“Да го знаевме тоа, секој ден ќе имавме нова ѕвезда. Среќна сум што ја пронајдов вистинската личност. Се надевам дека од ова шоу ќе излезе победник кој ќе има одлична кариера и концерт во Арена Загреб”, рече таа. .

Во жирито покрај Северина се и Тончи Хуљиќ, Филип Милетиќ и Ника Турковиќ. Хуљиќ рече дека тука треба да се проценат две работи.

„Едното е какви сме ние, а другото какви се кандидатите. Сите заслуживме петка по првиот ден. Брзо се интегриравме. Беше повеќе од успешно. Јас сум многу задоволен“, рече тој.