Прва фотографија по оперирањето на срцето! Весна Змијанац излезе од болница, еве каква ѝ е состојбата (ВИДЕО)

0

Пејачката Весна Змијанац веќе подолго време има проблем со протокот на крв во срцето, па неодамна беше оперирана во болница во Белград.

Бидејќи Весна не се појавува во медиумите од операција, српските медиуми ја снимила пејачката пред болницата. Тие неколку дена го следеја животот на ќерката на Весна, Николија Јовановиќ, која поголемиот дел од времето го поминуваше со ќерката Реа и сопругот Реља.

Судејќи според видеата, Весна брзо закрепнува и наскоро повторно ќе биде иста како и претходно.