ПРВ ПАТ НАПРАВИВ БРАЗИЛСКА ДЕПИЛАЦИЈА НА МАЖ: Се беше во ред додека не стигнав до ПОЛНИОТ ОРГАН – рацете ми се тресеа!

0

Козметичарката го споделила непријатното искуство што го доживеала за време на првата бразилска депилација – на маж.

Бразилската депилација може да биде страшно искуство за многумина, но на жените не им е тешко да издржат болка заради убавина. Козметичарите се навикнати да прават депилација во бикини за понежниот пол, но дојде време и клиенти да станат мажи . Така, Алис Рене раскажа што се случило кога еден човек влегол во салонот .

Менаџерот и најавил дека ќе има машки клиент, а Елис отворено кажа дека не е сигурна како ќе ја изврши депилацијата . „Никогаш не сум била толку нервозна во мојот живот“, признала Елис во видеото на TikTok. Таа објасни дека со нетрпение го чекала неговото доаѓање и дека се трудела максимално да биде професионална.

„Кога ќе погледнам назад, многу ми е жал за тој човек бидејќи се тресев и бев многу исплашена“, рече таа. На почетокот изгледаше дека сè е под контрола, но козметичарката почнала да се поти толку многу што рацете и се лизгале во ракавиците додека ги држела восочните ленти. Кога стигнала до пределот околу неговиот пенис , не можела да се натера да ги извади влакната. „Отидов колку што можев, но всушност го направив овој човек виножито од срамни влакна“, се насмеала, а мажот ја прашал зошто не ги отстранила сите влакна како што тој барал.

Тоа не беше се. Елис мораше да ги отстрани влакната на задникот. Меѓутоа, таа заборавила дека анатомијата на мажите е поинаква и завршила со туркање на неговите тестиси, поради што на мажот му било прилично непријатно. Многу нејзини колешки напишале дека не би се согласиле со депилација на маж, а како изгледало сето тоа погледнете во видеото: