ПРОНАЈДЕНА Е ИСЧЕЗНАТА ДЕВОЈКА ОД БОРЧА! Мајка и се огласи и ја објави добрата вест: “Му благодарам на Бог“

Девојчето од Борча кое исчезна денес околу 13 часот е пронајдено.

Пронајдена е, се е во ред, му благодарам на Бог“, кратко изјавила мајката на девојчето.

Да потсетиме, девојчето последен пат беше видено денес околу 13 часот, а потоа и се губи секаква трага.

Како што објави профилот на социјалната мрежа Инстаграм со име @grupa_kkbops, девојката се качила во автобус до автобуската станица.

Само кажаа дека заспала во автобусот и оттогаш и се губи секаква трага. На нејзиниот телефон се јавува непознато машко лице. Не знаеме дали се работи за киднапирање или за кражба“, беше напоменато во објавата.