Протече СКАНДАЛОЗНА ФОТОГРАФИЈА НА АЛЕКСАНДРА НИКОЛИЌ ОД МИНАТОТО Како анимир дама со двајца постари мажи, јасно се гледа што прават (ФОТО)

Александра Николиќ во една своја исповед зборуваше за заминувањето во Бујановац, а тврдеше дека тргнала по патот на една анимир дама.

Се појави фотографија од Александра Николиќ од минатото со двајца постари мажи.

Александра Николиќ ја освои титулата победничка на Задруга 6, а нејзината приказна за Бујановац привлекува внимание кога и да почне.

Соработниците сега најмногу го обвинуваат нејзиното признание дека била анимир дама во Бујановац, а сега на интернет почнаа да кружат фотографии од старлетата од претходните години.

Имено, на една страница на Инстаграм се појави фотографија од Александра од минатото на која таа беше во друштво на двајца постари мажи и потоа изгледаше сосема поинаку, а коментарите само продолжија да доаѓаат еден по друг.

– „Дружољубива малата Алекс“, „Што е важно, без старца нема ударца“ – беа само дел од коментарите.

Да потсетиме, Александра Николиќ во една своја исповед зборуваше за заминувањето во Бујановац, а тврдеше дека тргнала по патот на анимир дама, за да може да купи лекови за мајка си и да и го продолжи животот, бидејќи во тоа време кога нејзината состојба била доста критична.