Раста си купи место за погреб: објави и видео на TikTok (ВИДЕО)

0

Раперот Стефан Ѓуриќ – Раста објави видео на TikTok на кое е прикажан неговиот споменик, објавувајќи дека си купил гробно место.

Раперот сними видео на TikTok во кое вели дека не изнајмува ништо, дури ни гробно место.

Потоа покажа видео од гробот, односно надгробната плоча на која пишува „Ѓуриќ“. Тој тврди дека тоа е неговиот гроб што си го купил. Погледнете го видеото подолу: