САЕМ ЗА АВТОМОБИЛИ И МОТОЦИКЛИ 250 излагачи и 40 премиери – СТРАСТ НА ДВЕ И ЧЕТИРИ ТОЧКИ

0

Од 22 до 28 март на Белградскиот саем ќе се одржи традиционалниот 55-ти меѓународен саем за автомобили под слоганот „Каков е звукот на автомобилот? ќе има и 40 премиери на модели.

Исто така, под слоганот „Страста е секогаш на две тркала“ во исто време и на истото место ќе се одржи 15-тиот меѓународен саем на мотоцикли, квади, скутери и опрема „Мотопасион“, а како што е најавено ќе се претстават 60 излагачи повеќе од 40 марки мотоцикли, квадови, скутери.

За време на траењето на саемот беше објавена и богата придружна програма – прогласување на автомобил на годината, обуки за безбедно возење, професионални конференции и друго.