Сандра Африка се појави без градник: Пејачката дојде на промоција кај Раста и ги шокира мажите! Сите погледи беа вперени во неа (ФОТО)

0

Стефан Ѓуриќ Раста вечерва имаше премиера на автобиографскиот филм „3211“ во кој покажува како изгледале неговите денови во ќелијата, а да му дадат поддршка дојдоа бројни познати личности.

Меѓу првите се појавија пејачката Сара Џо, јутјуберот Андрија Џо, инфлуенсерката Леа Станковиќ, како и јутјуберите Јанко и Ана Лазаревиќ, пејачката Сандра Африка, Цвија, Теодора Џехверовиќ со нејзиниот менаџер, Војаж, Марко Миливојев Мили и многу други…

Сите погледи беа вперени во пејачката Сандра Африка – дојде закопчана до грло, без градник, а во преден план беа нејзините бујни гради.

За да се осигура дека сè е во совршен ред, почнувајќи од организацијата до најмалите детали, Раста се потруди, што можеше и да се види.

Неколку минути по почетокот на настанот, пред салата каде се одржува премиерата пристигна полициско возило, што збуни многумина.