СЕВЕРИНА БЕЗ ПАРДОН БАКНАЛА НЕПОЗНАТ МАЖ ВО УСТА! Камерите ги уловија во незгоден момент, еве каде се видени

Хрватската ѕвезда Северина е снимена во бекстејџот на „Дора“ како се бакнува во уста непознат маж.

Иако на прес-конференцијата многу натпреварувачи на „Дора“ не го разбраа хуморот на Северина со јајцето, тоа не и го расипа расположението на пејачката, па така возбудена пред камерите бакна маж облечен како пиле на устата , кој беше ангажиран од бендот да ја изведе танцовата кореографија.

Северина

Да потсетиме, Северина на останатите учесници на конференцијата им подели јајца по првата полуфинална вечер на „Дора“. Некои го земаа, а некои не. Оние кои немаа коментари како:

„Мислам дека држењето јајца на тебе ти стои подобро“, „Имам уште едно јајце… Не е толку големо, но ќе биде добро“ и останатото што крена голема прашина на социјалните мрежи.