Седмицата е најлоша: Проверете како БРОЈОТ на станот или куќата влијае на вашиот живот!

Откријте за што се работи!

Кога одлучуваме да купиме или изнајмиме стан или куќа, обрнуваме внимание на фактори како локација, цена, површина, број на соби и мебел. За повеќето, бројот на зградата или станот е ирелевантен. Само суеверните избегнуваат тринаесет. 

Нумерологија – како да го проверите вашиот број?
Постојат неколку начини да се пресметаат вибрациите на броевите на становите. Наједноставно е да се соберат сите цифри што се појавуваат на адресата, односно бројот на зградата и евентуално станот. Ако бројот е двоцифрен, повторно ги додаваме цифрите за да го добиеме резултатот. Забележете дека ако името на вашата улица има број, игнорирајте го.

Кога одлучуваме да купиме или изнајмиме стан или куќа, обрнуваме внимание на фактори како локација, цена, површина, број на соби и мебел. За повеќето, бројот на зградата или станот е ирелевантен. Само суеверните избегнуваат тринаесет. 

Нумерологија – како да го проверите вашиот број?
Постојат неколку начини да се пресметаат вибрациите на броевите на становите. Наједноставно е да се соберат сите цифри што се појавуваат на адресата, односно бројот на зградата и евентуално станот. Ако бројот е двоцифрен, повторно ги додаваме цифрите за да го добиеме резултатот. Забележете дека ако името на вашата улица има број, игнорирајте го.

Домашна нумерологија – 1

Ова е стан на личност на која и треба многу простор и слобода. Тука обично живеат индивидуалисти, уметници и осаменици. Вибрацијата на овој број дава многу храброст, самодоверба и самоодрекување. Една од нив е независност, иновативност и сила. Од друга страна, со оваа бројка можете да наидете и на многу недоразбирање, отфрлање и жалење.

Домашна нумерологија – 2

Фото: Profimedia/илустрација

Бројот два симболизира хармонија, љубов, мир и потреба да се припаѓа. Тука живеат блиското семејство или блиските пријатели. Сите работат заедно, помагајќи се и надополнувајќи се. Две дава чувство на сигурност и дека е дел од важна целина. Тоа е грижа, чувствителност и емпатија.

Домашна нумерологија – 3

Ова место е полно со добра енергија. Домаќините се многу живи, отворени и креативни. Тука нема строги правила, животот тече слободно и лежерно. Тоа е место каде што поминуваат многу луѓе и сите се добредојдени и третирани како пријатели.

Домашна нумерологија – 4

Овде владеат јасни правила, ред и стабилност. Сè има свое место и време. Членовите на домаќинството се фокусираат на работа и само-подобрување. Четирите се амбиција, решителност, послушност и успех.

Домашна нумерологија – 5

Оваа атмосфера обединува весели, отворени, социјални и зборливи луѓе. Тука има голема разновидност и голема толеранција. Секој може да биде свој и да ги открие своите вистински чувства. Пет има многу хаос и исто така е погодна за недоразбирања.

Домашна нумерологија – 6

Тоа е мир, рамнотежа, чувство на сигурност и доверба. Овој број исто така симболизира напорна работа, почит и разбирање на другите луѓе и способност за компромис. Во оваа куќа живеат зрели луѓе кои знаат што им е највредно и знаат како да се грижат за тоа.

Домашна нумерологија – 7

Седум се смета за среќен број, но и за исклучително духовен, мистериозен и магичен. Луѓето кои живеат на оваа бројка се издвојуваат од пошироката јавност. Тие имаат многу противречности. Тие се чувствителни, но во исто време силни, емотивни, но можат да бидат неверојатно собрани. Добро се согласуваат со другите, но невозможно е да се избегне впечатокот дека живеат малку настрана и во свој свет.

Домашна нумерологија – 8

Фото: Profimedia

Осум значи развој, амбиција и отворање нови патишта. Тоа е постојан стремеж напред, брзање кон знаење и успех. Во оваа куќа, станарите се силно фокусирани на нивните планови и се способни прецизно да ги спроведат своите цели.

Домашна нумерологија – 9

Многу љубезност, грижа и подготвеност за помош и простување се концентрирани во овој ентериер. Жителите се карактеризираат со чувство на заедница и верување во идеали. Овде имаме работа со пријателски рај каде секој може да добие поддршка и утеха. Бројот девет емитува добра енергија што може да ја промени реалноста.

Запомнете дека домашната нумерологија е првенствено љубопитност и третирајте ја како забава. Тоа е само добар вовед во анализата на животот, но не и исцрпен опис на истиот.