Седници на собраниските комисии за одбрана и безбедност и Законодавно-правната комисија

 Во Собранието денеска седници ќе одржат Комисијата за одбрана и Законодавно-правната комисија.

На дневен ред на двете комисии е Предлог на одлука за испраќање на припадници на Армијата на Република Северна Македонија за учество во меѓународната операција на Организацијата на обединетите нации „УНИФИЛ“, во Република Либан.