Секси ѕидарка ќе ве води до сите тајни на нејзиниот занает, ќе ја гледате нејзината работа во хипнотички транс

0

Вредната Јохана моментално има приближно два милиони следбеници на TikTok.

Боење, измазнување, тапетирање, малтерисување… Јохана Џулин , млада Швеѓанка, е исклучително добра во сето ова, а секој ден ја следат се повеќе луѓе кои се воодушевени од нејзиниот избор на работа, нејзините вешти раце и нејзиниот зачудувачка фигура.

Вредната Јохана моментално ја следат приближно два милиони луѓе на TikTok, а интересно е што таа неодамна ја напушти својата татковина за да основа компанија со нејзината сестра во Соединетите Американски Држави, поточно Охајо, која луѓето обожаваат да ја нарекуваат кога им е потребна реставрација и ремоделирање.

Иако Јохана најчесто објавува слики поврзани со работата, на нејзиниот Инстаграм профил може да се забележи и дека сака да посетува теретана и да шета во природа со својот златен ретривер.