СЕ ИЗГУБИЛ – Доставувач на храна во САД влегол на терен и збунето си го барал муштеријата (ВИДЕО)

Натпреварот од Лигата на Американ колеџ помеѓу Лојола Чикаго и Дукесне го привлече вниманието на социјалните мрежи бидејќи момче доставувач на храна, целосно несвесно од каде доаѓа, стапна на подот барајќи го лицето кое ја нарачало.

Тој дојде со торбата за испорака буквално на неколку сантиметри од играчот, а тоа беше во момент кога активно се играше натпреварот, а кога го виде судијата, веднаш почна да мавта со раката, гестикулирајќи да го напушти паркетот и област каде што се игра натпреварот.

Сепак, тој се помрдна само неколку инчи, беше целосно несвесен, но продолжи да го бара нарачателот на храната. Набргу потоа беше изнесен од теренот и збунето продолжи да бара на трибините кој ќе направи наредба.

Кадарот од друг агол најдобро покажува колку длабоко всушност влегол овој доставувач на храна на теренот и колку бил близок со играчите, целосно несвесен за средината во која се наоѓал и од каде доаѓа.

Американските медиуми пишуваат дека на крајот од сето тоа сепак нашол навивач кој му нарачал храна и дека после тоа ја напуштил салата и отишол да ја добие следната испорака.