Се појави фотографија од Јована Јоксимовиќ од почетокот на кариерата: Тешко ќе ја препознаете водителката 

Јована Јоксимовиќ важи за една од нашите најубави водителки и со години е во брак со пејачот Жељко Јоксимовиќ.

Двајцата имаат три деца, синот Коста и близнаците Срна и Ана, а за приватниот живот не сакаат многу да зборуваат.

Јована отсекогаш се трудела да гради кариера без скандали и исклучиво преку својата работа, во што и успеала.

Сега на интернет кружи фотографија од почетокот на нејзината кариера, а многумина тешко би ја препознале Јована.