Се појави шокантна порака на концертот на Александра Пријовиќ! Те следам како ѕвер: Пејачката веднаш реагираше!

Александра Пријовиќ закажа три концерти во салата „Замет“ во Риека во рамки на нејзината турнеја „Од исток до запад“, а синојка втората вечер ја отвори со традиционалната изведба на песната „Kasno nam je – За нас е доцна“. Пејачката веднаш ја поздрави публиката, а потоа продолжи да ги изведува своите хитови.

Инаку, на концертот вообичаено имаше емотивни пораки од обожавателите, но една од првиот ред привлече големо внимание во јавноста.

Александра Пријовиќ, Осиек

Тројца обожаватели жестоко ја бодреа, цело време држејќи плакат со натпис „Како ѕвер на патека, доаѓам каде и да си“.

Имено, фановите го искористија текстот од песната на Александра „Ѕвер“ за да и’ покажат дека ова не е нејзин прв концерт на кој присуствувале, бидејќи кон крајот на минатата година биле и во Загреб, каде пејачката пеела пет вечери во арена на хрватската престолнина. За да им се заблагодари, Прија ги бакна и со рацете направи знак на срце.