Сите се прашуваат дали овие фотографии се случајно објавени: Младата српска пејачка Теодора Џехверовиќ ги “запали“ социјалните мрежи (фото)

0

Откако младата српска пејачка Теодора Џехверовиќ раскина со кошаркарот Нино Челебиќ, нејзините обожаватели, но и оние кои не се, ги заинтригира дали пејачката си најде ново момче.

Теодора не го објави јавно раскинувањето со Челебиќ, а сега многумина ги заинтригира љубовниот живот на пејачката по својата последна објава на социјалните мрежи.

Имено, Џехверовиќ на социјалната мрежа Инстаграм објави фотографии и видеа во кои вели:

Дали сум опседната со тебе ? Да, сум, опседната сум со тебе“.

Теодора Џехверовиќ

Теодора се сликала како лежи во кревет во црна спортска облека и со горенаведените зборови. Нејзините обожаватели се прашуваат дали пејачката се уште е слободна девојка или можеби има ново момле.