СЛАЏА ОД ЗАДРУГА ИМА ИНТИМНИ ОДНОСИ ВО ЗАМЕНА ЗА ГАРДЕРОБА?! Нејзината сограѓанка упати шокантни обвинувања против неа

0

Учесничката Слаѓана Слаѓа Лазиќ во „Задружа“ во неколку наврати истакна дека за неа е од клучно значење емотивните партнери да и се ситуирани и моќни , а бидејќи приватниот живот го крие како змиски нозе, нејзината сограѓанка од Ужице одлучила да зборува за животот на Слаѓа пред да влезе во реалното шоу и презентираше шокантни информации за Слаѓа.

Слаѓа Лазиќ

– Ја знам како тешка сељанка, извини за неа, стариот и е сељачина лута, вози некое комбе. Што да се каже за човек кој се срами од своето име? Не поднесува да ја викаат Слаѓана, бара сите да ја викаат Слаѓа. Тие се од Поре, тоа е дел од Ужице каде што се обични сељаци. Ја познавам кога работеше во продавница за спортска опрема, беше добра риба… Еднаш влегов да пробам, таа ме следеше во кабината, таму нешто ми го намести појасот, ужас, тоа им го правеше и на другите момците – вели добро информиран извор, кој потоа се присети на „развојниот пат“ на „Ужице Станија“.

Слаѓа Лазиќ

– Одеднаш се појавува таа Слаѓа од Поре, целосно стегната, со коли… Нон стоп менуваше коли, сељандура, ама ништо од тоа не беше нејзино. Еден ден ја гледам во фиат пунто, а другиот во порше. Видов дека плива сериозно. Нон-стоп беше во клуб, ја следев што прави… Обично излегуваше со другарките, сето тоа го спонзорираше таа, нарачуваше 5-6 Moхита и прскаше се околу неа, ги полеваше келнерите. Тој одреден лик и давал се , дали е од Крагуевац или од Чачак, сега не знам точно.

Слаѓа Лазиќ

Како што раскажува изворот, Слаѓа била во таканаречена „комбинација“ со познат спортист.

-Имаше афера со познат фудбалер од Ужице кој долго време играше во Полска, сега тој моментално игра во нашата Суперлига. Свиреше во Лучани, Нови Пазар… Знам од прва рака дека му п*;шела во кола, дувала, а двајца другари седеле позади! Малкумина го знаат ова – продолжува изворот и на крајот вели дека нема сознанија дека Лазиќ се занимава со класична проституција.

Слаѓа Лазиќ

– Тоа не го гарантирам, не би рекол дека се занимава со класична проституција, но за добар одмор, ако некој и купи гардероба… Таа оди и се е*е , а после и ги даваат подароците. А некој да и се јавува, дали работи на повик, навистина не знам – заврши изворот.