Снимки од Шабачкиот панаѓур хит на мрежите: „Гаќи со GPS за следење на мажите кои изневеруваат“ 

0

Секоја година на 21 септември се одржува панаѓур во Шабац, а мрежите ги преплави видео од госпоѓа која продава, како што вели, „гаќи со GPS“.

Имено, на видео кое стана вирално на социјалните мрежи, можете да видите жена која се обидува да ја продаде споменатата машка долна облека за профит.

Кога случајните минувачи ја прашале за што служат „гаќите со GPS“, таа тврдела дека тие го спасуваат бракот.

„Спасуваат љубов, спасуваат брак“, почна да објаснува госпоѓата од Шабачкиот панаѓур, а потоа додаде:

„Снимаат ако мажот крвари, жената гледа се дома. Досега имам продадено 2.000 парчиња“, тврди таа.

Таа дури им понудила на случајните минувачи да ја пробаат оваа облека, за да ја докаже нивната валидност.

Видеото кое ги преплави социјалните мрежи можете да го погледнете во продолжение: