Со денови на Инстаграм се појавува овој проблем: Ако наместо стори, гледате само црна позадина, бидете сигурни дека ви се случило ова (фото)

Чудни работи се случуваат со Инстаграм во последно време.

Ако, наместо туѓи сториња, сте виделе само црна позадина со бела стрелка или, уште побизарно, сте виделе приказна на туѓи објави што само вие сте ги објавиле на вашиот профил – не грижете се, вие не сте само еден.

„Го расипав Инстаграм“

Многу корисници на Инстаграм се пожалија на социјалните мрежи дека имаат проблеми со користењето на мрежата.

„Мислам дека го расипав Инстаграм“, објави една девојка од „тикток“ која се обиде да објави фотографија од нејзината вечера на своето стори на Инстаграм , но фотографијата беше избришана, а откако ја избриша, почна да ја гледа на туѓи профили.

„Истото ми се случи, ја видов мојата приказна на профилот на полскиот премиер”, „Чекај малку, тоа ми се случи и мене, па помислив дека сум луд. Сега одеднаш гледам само црно позадина на туѓи приказни“, ѝ напишаа другите во коментари.

Инстаграм сè уште не се изјаснил за ова прашање, но ако и вие сте го доживеале – не грижете се, не сте сами.