Со Новак беше 18 години, а сега го напушта: Најважниот човек во тимот на Ѓоковиќ заминува поради една причина

0

Новак Ѓоковиќ остана без еден член поради неговото заминување.

Најдобриот тенисер на сите времиња Новак Ѓоковиќ останува без важен член на својот тим.

Имено, Новак повеќе нема да може да смета на услугите на својот менаџер  Едоардо Арталди со кој соработуваше 18 години.

Нема многу причини, по толку долго време се очекува да дојде до одреден тип на заситување, како што беше случајот овде.

Покрај Едоардо, претходната позиција ја напушти и Елена Капелари , која беше ангажирана на истата работа .

Да се ​​најде доверлив и доверлив соработник не е лесно, па не треба да чуди ако двајцата се најдат во други улоги во тимот на Новак .