Ставила кора од БАНАНА ВО ФРИЖИДЕР и по само 15 МИНУТИ решила долгогодишен ЗДРАВСТВЕН ПРОБЛЕМ!

0

Дали би го пробале овој трик?

Една очајна жена решила да застане на патот на немилосрдната главоболка.

Имено, само една банана и била доволна да се бори.

-Почувствував силна главоболка која ме разбуди по којзнае кој пат и не сакав да пијам друг лек кој нема да даде резултат, туку само ќе ми го иритира стомакот. Се сетив на советот на соседот да го пробам трикот со банана. Ја изедов целата банана, но кората не ја фрлив, ја оставив во фрижидер да се излади.

– Петнаесет минути подоцна ја извадив кората, легнав во кревет и удобно се сместив додека кората ми го ладеше челото. Не долго потоа, оваа процедура толку многу ме опушти што главата престана да ме боли и заспав. Задолжително пробајте ако имате проблеми со главоболки – изјави читателот на „Крстариче“.