СТРАШНИ ПРЕДВИДУВАЊА НА ПРОРОЦИТЕ, мрачна прогноза за 2024 година – Една ПРОМЕНА СЕ ќе преврти наопаку, не чека ПЕКОЛ

Може да дојде до целосно уништување на планетата.

Бразилскиот јасновидец Атос Саломе, кој го нарекуваат новиот Нострадамус, упати предупредување до светските лидери дека  во наредната година не очекуваат страшни работи и дека мора итно да се спречат за да се избегне целосно уништување на планетата.

36-годишниот, кој тврди дека ја  предвидел пандемијата на коронавирус, смртта на британската кралица и Третата светска војна , сподели со светот уште пострашни визии за блиската иднина.

Атос тврди дека во своите визии ги видел страшните работи што ја чекаат Америка и дека, како што рече, неколку „големи светски лидери“ ќе се обединат за да го подигнат пеколот во САД, а нивниот напад ќе биде многу попогубен од нападите. на Ал Каеда од 11 септември во кој загинаа речиси три илјади луѓе на три локации, а Светскиот трговски центар во Њујорк беше целосно уништен.

„Работите ќе паднат од небо и ништо нема да остане. Ова ќе биде предупредување дека големата војна започна. Сега ќе бидат предадени и нападнати, напаѓачите долго време го планираа овој напад и ќе биде полош од 11 септември 2001 година“, прогнозира Атос, иако не кажа кој град или градови ќе бидат погодени од овие недефинирани напади. . Потоа го завршил своето пророштво.

„Двајца големи лидери стојат зад новата епизода. Третата светска војна доаѓа. Нови трагедии се закажани за 2023 година, но има епизоди за 2024 или дури 2026 година.  Гледам дека месеците февруари, април и јули 2023 година се обележани со нови трагедии “, објасни Атос.

Вели дека нема намера со своите предвидувања да предизвикува страв и паника, туку да ги сподели своите визии со светот како предупредување за да имаат доволно време надлежните да реагираат и да спречат страшен развој на настаните.

„Не се сметам себеси за гатачка и мислам дека таа споредба е премногу претенциозна. Предвидувањата се предупредување, за да не се донесе очај кај населението. Ова не е причина за очај, но предупредувам дека предвидувањата ќе стигнат до големите лидери и треба да се направи нешто за да се спречи најлошото. „Тие треба да ја деактивираат бомбата пред луѓето да бидат повредени“, рече Атос.

Ова се критични месеци

Атос кој открил дека има зголемени сетила на дванаесет години и инсистира на тоа дека не е гатач, туку го користи светото пророштво на Кабалата, езотерична дисциплина на еврејскиот мистицизам. Кабалата тврди дека може да ги чита мислите на другите, да води и да ја предвидува иднината. Научниците обично се обидуваат да го сокријат тоа што го знаат или да го прикријат ова знаење за човечката интелигенција, според Атос, кој вели дека  најопасните месеци следната година ќе бидат февруари, април и јули кога светот ќе се промени.

„Кабалата вели дека  следната трансформација ќе биде трагична за еволуцијата на човечкото суштество . А тие месеци се критични“, изјави бразилскиот јасновидец.