Таткото ги згрози сите со реакцијата за полот на детето: Го руши балонот, а кога ја виде бојата… (ВИДЕО)

Човек со потекло, наводно од поширокиот Балкан или Турција, стана предмет на лоши коментари на социјалните мрежи благодарение на неговата реакција за полот на детето.

На плажа е снимено видео од непознат пар, за кој се вели дека потекнуваат од поширокиот Балкан, Грција и Турција, како го дознаваат полот на детето со рушење на балон.

Виралното видео започнува со сцена каде крупен маж, неговата сопруга, две ќерки и уште една жена стојат на брегот и чекаат маж, веројатно таткото на детето, да го пукне балонот.

Кога го направи тоа, пред присутните беа расфрлани розови конфети, што симболизира дека детето што го очекуваат е женско. Во тој момент се случи сцена за која сите го осудуваат човекот од видеото.

Можете да го видите стравот во нивните очи

Имено, како што можете да видите на видеото, откако дознал дека ќе добие ќерка, се намурти и налутено побегна од плажата.

„Балканот е полн со такви запоставени страдалници. Штом се омажи, таа е запоставена, не личи на ништо и потоа си го наоѓа правото некому нешто да направи. Токму стравот се гледа на лицето на оваа жена како да е виновна за нешто“, вели корисник во описот на видеото на Твитер, кое создаде вистинска бура во коментарите.

Сепак, набрзо се појави девојка која даде поинаква слика за Балканот кога е во прашање љубовта на татковците и ќерките.

„Дедо ми имаше две ќерки и се сеќавам дека мајка ми пред неговата смрт го праша: „Тато, жал ли ти е што немаше син, а тој одговори, не би те менувал за сто сина“ беше еден од најпопуларните коментари.