“ТЕБЕ АРКАН ТИ ПОКЛОНИ ПИШТОЛ” Мока Славниќ заплака во живо во емисија, гласот му се потресе поради УБИСТВОТО што го изврши неговиот син

0

Зоран Мока Славниќ, познатиот кошаркар и татко на Ѕвездан Славниќ, заплака во живо во емисија кога зборуваше за убиството што го изврши неговиот син.

“Кога се случи таа несреќа, Ѕвездан не е убиец, убиецот има намера да убие, а нему му се случи тој случај. Веднаш и се јавив на мајка му и и реков: „Повеќе би сакал да ми кажале дека некој го убил Ѕвездан отколку да ви го кажам ова“, а таа ме разнесе: „Тебе Аркан ти поклони пиштол за роденден”. Реков: “Госпоѓо, знам дека ви е тешко, ви посакувам се најдобро во животот”, рече тој во Ново јутро со Јована Јеремиќ.

“Класичен пример за небрежност, но ќе покажеме дека сме праведни, не е важно што тој е син на Мока, а децата на другите политичари се полоши од него, а тие не отидоа во затвор. Ќе покажеме дека сме праведни и после девет и пол години”, рече Славниќ и додаде дека покојниот Оливер е колатерална штета.

Тој исто така додаде дека се сомнева дека Sвезан ја изневерувал Ксенија Пајчин и дека поради тоа раскинала врската меѓу двајцата.

На прашањето дали неговиот син ќе се смири со поранешната невенчана сопруга Ана Ќурчиќ, која се приклучи на “Задруга 6”, тој повторно се расплака.

  • Се што го прави среќен, дури и да не ми се јави никогаш во животот, а знам дека е среќен, тато ќе биде среќен – низ солзи изјави кошаркарот.