Тијана Дапчевиќ итно оперирана, долго време го криеше својот здравствен проблем

0

Тијана Дапчевиќ пред неколку години се соочи со сериозен здравствен проблем . Проширените вени со години многу влијаеле на нејзиниот живот, а операцијата, според неа, била единственото решение.

‒ Имав крофни на нозете. Така се случува кога ѕидот попушти, а во еден момент попушти, а јас го карактеризирав како да имам крофни на нозете. Сепак, тоа не беше единствениот проблем. Нозете ми отекуваа, имав болки , ноќе ме будеа грчеви… Кога направив доплер, докторот ми рече: „Ова требаше да го направиме пред една година, не знам што чекаше. “. 

На шега сакам да кажам: „Мамо, од тебе не наследив куќа , ниви, кули и градови, туку проблем со моите вени“, рече Тијана.

Двете нозе под локална анестезија и јас, фала богу, немам повеќе проблеми. На секој што е нормален му се чини како комарец да го каснал, но јас не сум нормална. (смеа) Па, се ослободив од огромен проблем , првенствено здравствен, а потоа и естетски, па сега можам да носам кратки здолништа – заклучи Тијана во емисијата „РТС Ординација“.