Уапсен ТикТокер: Снимил видео за масовното убиство: Беше фино „момче од соседството“ и потоа дојде до пресврт

Младиот тиктокер Марко Арсенијевиќ, кој на пошироката јавност и’ е попознат под псевдонимот Арсаовде, е уапсен под сомнение, според некои медиуми, дека извршил семејно насилство.

Балканските медиуми ја шират оваа вест и го осудуваат бидејќи, сега сите сме во жалост за жртвите на масовните убијци кои извршија невидени злосторства во Белград и околината на Младеновац, а ТикТокерот нема право да снима видеа кои будат емоцоии кај нивните блиски.

Арса е миленик на девојките и го следат младите ширум Балканот, па оваа вест доби општо значење и не треба да чуди зошто сите медиуми пишуваат за овој случај.

Инаку, Марко неодамна се осврна на споменатите трагедии во ОУ „Владислав Рибникар“ и Дубона во околината на Младеновац, и им изрази сочувство на семејствата и ја изрази тагата што ја чувствува.

Тој е пример за многумина, а како што веќе споменавме, а сите што знаат за него и кои ја следат неговата работа беа во шок и неверување.

Како ќе се развива овој случај, останува да почекаме.