Ужива со новото момче: Славица Ќуктераш е вљубена до пети – откако се бореше со анксиозноста, повторно верува во љубов! (фото)

0

Пејачката Славица Ќуктераш неодамна на сите им покажа како изгледа нејзиниот нов емотивен партнер Владимир Аќиќ и според сите оценки таа максимално ужива кога е со него.

Би рекле дека никогаш не била посреќна бидејќи сега е исполнета на љубовен план, а сега и самата го откри и ја сподели својата радост за споменатото.

Да потсетиме дека пејачката некогаш водела битка со анксиозноста, а на нејзината среќа особено се радуваат нејзините следбеници.

– Да, во денешно време е тешко да се најде маж… Но, тоа не е невозможно! Ако сакаш да го најдеш вистинскиот маж, како јас, ќе го пронајдеш – рече Славица, обраќајќи и’ се на пријателката која очигледно ја запознала со Владимир.

– Те сакам љубов моја! Дали ти се допаѓа храната? – рече Славица додека го снимаше своето момче со филтер на Инстаграм преку лицето.

– Никогаш во животот не сум вкусил подобра храна, ниту во Белград, ниту во Нови Сад – низ смеа изјави тој.